Start for 0 kr. – de første 3 måneder er gratisSe tilbuddet

Konto og login

Sådan sletter du din Sitewig-konto

Vil du lukke din Sitewig-konto helt? Tag backup, opsig eller flyt webhoteller, domæner og abonnementer, og slet derefter kontoen under Indstillinger.

3 min. læsningOpdateret

På denne side
  1. Før du sletter
  2. Hvis kontoen ikke kan slettes
  3. Hvad sker der med mine data?
  4. Ofte stillede spørgsmål
  5. Kan jeg nøjes med at opsige min pakke?
  6. Hvad sker der med min e-mail?
  7. Kan I gendanne en slettet konto?

Du kan selv slette en kundekonto hos Sitewig, når der ikke længere er noget på den. Det sikrer, at du ikke ved et uheld sletter en hjemmeside, et domæne eller en postkasse, der stadig er i brug.

Før du sletter

Trappe i fire trin: tag backup, opsig, flyt domæner og slet kontoen
Fire trin til en tom konto, der kan slettes
  1. Trin 1: Tag backup

    Download filer og databaser fra webhotellet, eksportér mails fra dine postkasser (fx med et mailprogram), og gem det, du skal bruge fra hjemmesiden og webshoppen.

  2. Trin 2: Flyt dine domæner – eller opsig dem

    Skal domænerne leve videre, så flyt dem til en anden udbyder (hent auth-koden under Domæner → Auth-kode (flyt ud)) eller til en anden Sitewig-konto. Ellers så opsig dem.

  3. Trin 3: Opsig abonnementer og webhoteller

    Opsig dine pakker, e-mailpakker og tilvalg med Opsig under Mine produkter. Et opsagt produkt kører til udløbsdatoen og fornyes ikke. Kontoen kan først slettes, når der ikke er flere webhoteller, domæner eller abonnementer på den.

  4. Trin 4: Slet kontoen

    Gå til Indstillinger, og rul ned til kortet Slet konto. Skriv kontoens navn i feltet Skriv kontoens navn (…) for at bekræfte, og tryk Slet kontoen. Beder vi dig bekræfte med adgangskode eller passkey, så gør det. Du ser Kontoen er slettet.

Skærmbillede af kortet Slet konto med kontoens navn skrevet i feltet
Slet konto: skriv kontoens navn for at bekræfte

Kun ejere og administratorer kan se kortet Slet konto.

Hvis kontoen ikke kan slettes

Står der fx Kontoen har stadig 1 webhotel, 2 domæner. Flyt dem til en anden konto eller opsig dem, før kontoen kan slettes., så viser beskeden præcis, hvad der mangler. Opsig eller flyt det, og prøv igen.

Står der Skriv kontoens navn for at bekræfte sletningen., matcher det, du har skrevet, ikke kontoens navn. Skriv navnet præcis, som det står i feltets tekst.

Hvad sker der med mine data?

To kolonner: det, der fjernes, og fakturaer, der gemmes
Fakturaer gemmes, fordi loven kræver det
  • Kundekontoen lukkes, og alle medlemmer og gæster mister adgangen til den.
  • Fakturaer gemmes, fordi bogføringsloven kræver, at vi opbevarer dem i en årrække.
  • Dit login forsvinder ikke nødvendigvis: Har du adgang til andre kundekonti, kan du stadig logge ind og arbejde i dem.

Vil du have slettet alle personoplysninger, vi har om dig, så læs Dine data og rettigheder (GDPR).

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg nøjes med at opsige min pakke?

Ja. Vil du blot stoppe med at betale, er det nok at opsige pakken. Kontoen kan blive stående på Free-pakken til 0 kr, så du kan vende tilbage senere.

Hvad sker der med min e-mail?

Eksportér de mails, du vil gemme, før du opsiger e-mailpakken. Når den er udløbet, kan du ikke regne med at kunne hente dem.

Kan I gendanne en slettet konto?

Kontakt support@sitewig.com hurtigst muligt, hvis du har slettet en konto ved en fejl. Vi kan ikke love, at indholdet kan gendannes.

Fandt du ikke svaret?

Personlig support på support@sitewig.com – chat og e-mail, svar inden for 24 timer.